Tuesday, October 6, 2009

15 kuulsuse minutit


Või siis pigem 15 sekundit, kui täpne olla.

Umbes-täpselt niipalju saadi kokku võimalikku puhast materjali kohaliku Tollywoodi filmi võtetel, kus ka minul oma tagasihoidlik, ent kuulsusrikas, roll mängida oli.

Juba mõnda aega käib keegi indialasest valgenahaliste massistseeni-osaliste värbamise agent meie tiimi tüdrukuid võtetele sõidutamas. Täna oli siis esimene võimalus ka poiste jaoks.

Ilmselt lisab valge inimese nägemine kinolinal vürtsi ja elevust. Nii me siis veetsimegi pool päeva pindalalt väidetavalt maailma suurimas filmitööstuses: alustuseks pidime jalutama umbes 7 korda 10 meetrit edasi-tagasi euroopalikul linnatänaval ja olema kusagile siirduvad anonüümsed valgenahalised.

Seejärel loksusime tunnikene bussis istudes, sihitult kaugusesse vaadates ja reisijat mängides. Võte! 20 meetrit sõitu. Stopp! Buss algusesse tagasi. Võte! Jälle 20 meetrit veeremist ja jälle tagasi algusesse. Niimoodi oma 10 korda vast. Päris naljakas! Lõpuks pidime sama bussiga loksuma 5 meetrit edasi-tagasi-edasi-tagasi-edasi-tagasi. Võte-stopp-võte-stopp-võte.....:)

Meie stseeni peaosatäitja polnud just kõige teravam pliiats karbis, mistõttu pidime tema saamatuse tõttu rohkelt võtteid läbi elama. Ja lõpuks, mul on selline tunne, lõpetasid tegijad uute võtete filmimise, kuna nägid, et ega sealt head nahka tulla saa...

Selleks, et saaksime mängida erinevates võtetes ikka erinevaid tegelaskujusid, pidime vahepeal oma särgid lihtsalt ära vahetama. Päris andekas, või mis.

See, kuidas siinmail filmimaterjali üles võetakse on lääne jaoks raudselt eilne, pigem isegi üleeilne, päev. Aga no, mis sa teed. Sai nalja, nüüd soovin põnevusega mõnda Tollywoodi filmi kinno vaatama minna.

Muide: huvitav, kuidas nad mu filmi lõpusubtiitrites ära mainivad? UWO, Unidentified White Object (Tundmatu Valge Objekt)...

No comments:

Post a Comment